Както традицията повелява на празници, принц Уилям и Кейт Мидълтън ни

...
Както традицията повелява на празници, принц Уилям и Кейт Мидълтън ни
Коментари Харесай

Невиждани досега снимки на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Както традицията повелява на празници, принц Уилям и Кейт Мидълтън ни зарадваха с нови, невиждани до момента фамилни фотоси по случай Деня на бащата, който беше през вчерашния ден, 19 юни. Те още веднъж са дело на Мидълтън, която не разрешава на никого да снима децата й и избира сама да бъде зад обектива. А резултатът е все по-добър.

Кадърът е сниман в Йордания предходната есен, принц Луи - който неотдавна изигра основна роля в платинения празник на кралицата - е на раменете на татко си, а от двете му страни са принц Джордж и принцеса Шарлот.

И трите кралски деца - на осем, седем и четири години - необятно се ухилен край татко си на песъчлив и каменист декор.

Херцогът на Кеймбридж, облечен повърхностно с тениска и къси панталони, наподобява благополучен и спокоен по време на фамилната отмора.

" Пожелаваме цветущ Ден на бащата на всички татковци и дядовци по целия свят през днешния ден ", написаха под кадъра херцогът и херцогинята на Кеймбридж. 

Уилям и Кейт използваха фотография от Йордания и за формалната си коледна картичка за 2021 година, уточняват от Sky News.

 

Йордания е от изключително значение за фамилията, изключително за Кейт. Кейт живее в Йордания две години, когато татко ѝ работи за British Airways. Преди фамилното пътешестване предходната година, Уилям беше на посещаване в страната през 2018 година

На 21 юни принц Уилям ще навърши 40 години. Миналата година беше двоен празник в фамилията на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Освен рождения ден на херцога на Кеймбридж, тогава те отпразнуваха и Деня на бащата, напомнят от People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР